Ik ben mijn bureau begin 2010 gestart. Na 14 jaar ervaring is werken aan eigen ideeën over architectuur en onze samenleving een fantastische uitdaging.


Ik wil mijn aandacht kunnen geven aan de ideeën, vragen en uitdagingen van mensen en instellingen. Ik doe dat met een duurzame en menselijke benadering.


Of u nu een professionele of particuliere opdrachtgever bent, u wilt een goede oplossing. Het wordt uw gebouw! En uw organisatie of gezin moet er maximaal in kunnen functioneren.


Bekijk ook mijn profiel op Linkedin.

bardo heeling ARCHITECT :

• is gerechtigd tot het voeren van de titel ‘architect’ op grond van inschrijving in het register SBA. www.architectenregister.nl
• is lid van de Bond van Nederlandse Architecten
• werkt met de algemene voorwaarden van de BNA en ONRI:
DNR 2005 en CR 2006. www.bna.nl
• is ingeschreven bij de kamer van koophandel
onder nummer 01169824

BOND VAN
NEDERLANDSE
ARCHITECTEN

De BNA is de enige algemene Nederlandse beroepsvereniging van architecten. Doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden.

Ruim 3.000 architecten leveren binnen de BNA een gezamenlijke inspanning om optimale voorwaarden te scheppen voor de uitoefening van hun beroep door ontwikkeling van hun vakmanschap, versterking van hun ondernemerschap en door de maatschappelijke, culturele en economische profilering van architect en architectuur.

Mijn ervaring en kennis is mede tot stand gekomen dankzij mijn voormalige werkgevers. Ik hecht er aan een goede relatie met andere architecten te onderhouden. Wij architecten zien elkaar vaak als collega's en minder als concurrent. Samen verenigd in de BNA maar toch ieder met een eigen gezicht.


Mijn bureau richt zich op vergelijkbare werkgebieden maar heeft een andere methodiek.
Veel van de tekeningen die te zien op deze site zijn in loondienst gemaakt. Voor de foto's geldt dat niet. De ontwerpen zijn weliswaar intellectueel eigendom van deze bureaus, maar de ontwerpen zijn wel aan mijn naam verbonden, ook al mag ik ze niet opnieuw uitvoeren.


Het is een bewijs voor wat ik voor u kan betekenen. U wilt uiteindelijk ook een unieke en passende oplossing met andere worden: niet een kopie van iets dat al bestaat?

Filmpje
In gesprek met Rob van Dam te Stedum.
Klik bij de kaart op stedum.
Vanaf 11:28 ben ik aan het woord.